29/12 2005

Coupe Explosive

1

nou ‘t was behoorlijk koud buiten maar aangezien ik me al stukken beter voelde dan gisteren heb ik me toch maar in de metropool begeven. Mijnen vorige wagen gaan oppikken bij een collega en afgezet bij een vriendin die er dan weer even met kan rondbollen. Ondertussen werd het stad belegerd door de "nobrain-viewers" van de VTM, want die hielden hun KerstParade in Antwerpen, een schande vind ik zo persoonlijk… Met een hele omweg uiteindelijk bij de kapper geraakt. Volgende conversatie vond daar plaats:

Zij: En hoe wilt u het geknipt?
Ikke: Ik weet het niet goed, ofwel heel kort afwel alles wat opschonen
Zij: Kort dus … (en ze begint al te knippen)
Ikke weer: Euh ok, maar waarom?
Zij: Omdat u kapsel er nu ontploft uitziet
Ikke: Gniffel

En als een beeldschone vrouw dat tegen u zegt dan neemt ge dat dus gewoon aan. Met andere woorden, ‘t is putteke winter en den deze loopt met een zomercoupeke rond, maar ‘t ziet er wel beter uit!

in Lifelog

One Response to “Coupe Explosive”

  • hehe, best wel een eerlijke kapster! Ik ben zelden tevreden van men kapsel als ik net van de kapper kom. Misschien kan ik ook maar beter daar eens gaan. Kom ik misschien met hair-extensions terug ;)!

Leave a Reply