29/12 2005

2006: A Sneak Preview

3

T is normaal niet van mijn gewoonte om op 1 januari een hele reeks goede voornemens uit te spreken. Goede voornemens moet je het ganse jaar doen. Bij deze dus wat ik graag zou bereiken in 2006:

 • Stoppen met Roken: dat is natuurlijk een Numero Uno voor heel veel mensen, bij mij zeker. Sinds ik terug rook ben ik meer moe en voel ik me vies. Dus het voornemen is om ergens in Q1 van 2006 definitief de peuk in de assebak te duwen. Maar hiervoor moet je eerst met het koppeke op het juiste traject zitten. Voor de moment heb ik mezelf al verbannen  naar de keuken voor een peukje te roken. Dat maakt het al een stuk minder gezelliger om te roken en mijne living stinkt niet meer.
 • Gelukkig Blijven: Gewoon blijven genieten van het leven zoals ik dat het voorbije jaar heb gedaan. Problemen zijn pas problemen als ze zich concreet stellen, alle mogelijkheden aangrijpen om even te genieten van de kleine dingen in het leven: een zonnestraaltje, vrienden, Antwerpen, ouders, een sneeuwvlok, een glimlach, … gewoon even stilstaan bij de leuke dingen en daar van genieten.
 • Professioneel: ga ik proberen om het verhaal in Nederland tot een goed einde te brengen. Dit wil zeggen dat ik enerzijds vollenbak voor mijn werk ga gaan maar anderzijds wil dat ook zeggen dat wanneer ik me ergens in Nederland ga vestigen ik me daar goed en gelukkig moet voelen. Allleen dan kan ik me 100% geven op mijn werk… een gelukkige geest in een gemotiveerd lichaam zeg maar!
 • Vrienden: Omringd blijven door mensen die het goed met je menen en er onvoorwaardelijk zijn voor je. Die het aandurven om je neus even op de feiten te drukken… En ik zal er ook onvoorwaardelijk zijn voor hen!
 • L’amore: En moest het even kunnen zou het fijn zijn om een leuke meid tegen te komen om samen een beetje van het leven te genieten…
 • Reizen: En als er dan nog een beetje tijd over is zou ik niets liever doen dan verre oorden te verkennen, hoe groter het contrast hoe beter… Nepal in Maart is de eerste doelstelling! (tweede poging)

Kortom ik hoop in 2006 zowel op privé als professioneel vlak te groeien en verder te evolueren. Stilstaan is achteruitgaan!

in Lifelog

3 Responses to “2006: A Sneak Preview”

 • LOL stoppen met roken … dat blijft toch echt wel de nummer 1 van alle nieuwjaarsvoornemens he … volgens mij is er maar 0,13% van die dat het op nieuwjaar zeggen, die het ook effectief volhouden :p maar toch succes ermee :p
  ik ben ondertussen al sinds juli 2004 niet-roker si :-) gewoon in de zomer doen, als ‘t goe weer is & iedereen is goe gezind … ‘k heb ‘t ooit ook es als nieuwjaarsvoornemen gedaan & ben na een tijdje terug begonnen (ni da’k u wil ontmoedigen ofzo ze :p)
  btw, nice new look, ‘k had ‘t nog ni gezien, wegens ni veel tijd gehad om blogs te lezen lately, dus ‘t kan zijn dat dit nogal wat laat komt als reactie :p

  happy holidays dude!

 • Good Luck met alle voornemens…misschien kunnen we een clubtje oprichten…om elkaar te motiveren tijdens het stoppen met roken ;-)

 • @ Littl’ Q: Not a bad idea, en als we aan elk toetredend lid één euro vragen dan hebben we snel een mooie reis verdiend!

  @ piotr: Thnx, en ik vind het onderhand tijd om nog eens een nieuw mixke van je online te zetten, if you got the merchandise I will put it available

  Happy New year!

Leave a Reply