17/12 2005

Roadlife-week

1

So were back @ the crib in Antwerpen, het begint mijn favoriete buitenverblijf te worden. Ff chillen onder je eigen donsdeken, mijn eigen spullen rond mij en je eigen ritme volgen.

Heb een ontzettende drukke week achter de kiezen. Zondagavond naar Lelystad vertrokken, maandag terug naar Belgie gereden  om mijn tijdelijke wagen te gaan oppikken (a huge Van) om dan even bij de ouders te gaan eten , bij vrienden nog eens te gaan eten (moet kunnen) en dan naar weer naar Lelystad. Ik kan je verzekeren het traject, Lelystad – Brussel – Antwerpen – Schilde – Broechem – Lelystad, het is geen lachertje!

Dinsdag heel Nederland nog eens doorkruist voor een meeting in ‘s Hertogenbosch en ‘s avonds overheerlijk gaan eten bij een collega in Breda. Enfin ikke dus woensdag heel blij dat ik terug aan de slag kon zonder te moeten rondcruisen.

Wat betreft de verkiezing van de site van het jaar: Ik kon er helaas niet bijzijn, maar van horen zeggen weet ik dat ik op de 8 plaats ben geïndigd. Das dus niet laatste en beter dan mijn doelstelling, voorlaatste, ik ben er heus tevreden mee. Er zitten nog een duizend niet gekwalificeerde blogs achter mij dus…

Donderdag nog eens een stapje in het Lelystadse nachtleven gezet, niet dat het veel voorstelt maar de standaard wordt daar net gehaald. Enige probleem was dat ik mijn BangBus in een parking had gezet en dat die Ollanders de parking dichtzwieren om exact 10u. Ze zijn nooit stipt, maar op stomme details daar gaan ze prat voor! Dus wij 50 Europese Daalders betaald om die keet terug open te laten gaan… en ik dacht gratis te parkeren daar, though luck!

En vrijdag terug in Antwerpen gearriveerd: een overheerlijke Wattburger gaan verorberen in de Wattman, het bijft mijn alltime favoriete stek in Antwerpen om iets te drinken of te eten… Daarna even door het heerlijke mooie Stadcentrum gelopen en genoten van de gezellige drukte… dat mis ik wel hoor… de bruisende senjorenstad!
En voor de rest van het weekend, Kerstkadootjes kopen en gaan waar mijn neus mij naartoe wijst… de Mazzel!

in Lifelog

One Response to “Roadlife-week”

Leave a Reply