11/12 2005

Cocooning

1

Van het druk geplande weekend is uiteindelijk niets in huis gekomen… Ik was er echt eens even aan toe om gewoon eens op mezelf te zijn en een beetje te genieten van de rust. Met andere woorden ben voor geen meter buiten geweest. En het heeft me goed gedaan. Redelijk op tijd in bed gekropen.
Vandaag is the usal sunday stuff aan de orde: wassen, strijken, inpakken, app opkuisen en naar Olland bollen.
En de week is ook al druk vol geplanned en er rijzen hier en daar wel practische probleempjes op. Morgen om 11u en 14 u meeting @ Lelystad maar ik had graag ‘s avonds naar de uitreiking van de site van het jaar gegaan. Dat is dan even 400 km heen en weer bollen. En dinsdag ochtend moet ik om 10 u in ‘s Hertogenbosch zijn voor een rendez-vouske @ KPN.NL. Hmz, hoe ik dat allemaal ga fixen is me nog niet helemaal duidelijk. En voor deze vrijdag: Bedrijfsfeestje @ Holland maar ook het afscheidsfeestje van Anick die voor een half jaar naar Nepal vertrekt (graaf hé). Enfin, ik ga er mijn kop niet over breken… we zien wel hoe het uitdraait! Maar laat het duidelijk zijn vrienden gaan voor alles …!

in Lifelog

One Response to “Cocooning”

  • JDB said

    T’is wat he jongen , zoals ze zeggen in t’engels ” no rest for the wicked ” :-)

Leave a Reply