3/12 2005

Weer in de Heimat

0

Allrighty, weekend!! Was ik me daar even aan toe: heel drukke en intensieve week achter de rug!
Zo een week op je eentje op hotel zitten gaan soms in de kleren zitten, deze week voor het eerst de downside ervaren maar het hoort erbij en het gaat er nu eenmaal om hoe je daar met omgaat! No problems so far… Maar ik ben altijd blij als Antwerpen aan de einder verschijnt, kan je rustig lachen en praten me de mensen die niet constant je trachten te testen of te peilen… Anderzijds heb ik deze week met een aantal Ollanders leuk op stap geweest, dat breekt de week en de gedachtenstroom even!
Dus nu tijd om even zorgenloos rond te dolen in het Antwerpse. De planning ziet er niet al te strak uit, ik ben daar redelijk allergisch aan! De bedoeling was om vandaag rustig uit te slapen, de biologische klok daaentegen dacht daar wel net even anders over. Niet zo erg dan kan ik de dingen even doen waar ik normaal niet echt aan toe kom: winkel gaan, hangen, auto uitmesten, sporten… dat moet ik echt ó zo dringend terug doen en last but not least een Wattmanneke doen!
Drie weekends achtereen opper ik al dat ik het rustig aan ga doen, tot nu toe is daar nog geen bal van in huis gekomen. Misschien dit weekend, het ziet er in elk geval niet naar uit maar de intentie telt dan ook weer he! Gisteren nog even in het Lastig Portret gezeten maar tegen 2 u was mijn pijp uit en als een wijze man ben ik naar mijn bedstee getrokken toen…

in Lifelog

Leave a Reply