3/12 2005

Essenza del Musica

2

Das ook weer even geleden dat we hier nog eens de Fab Five van topschijven hebben opgelijst. Moet eerlijk toegeven dat ik weining tijd heb gehad om nieuwe zaken te zoeken. Wat ik wel in mijn pollen heb gekregen (via Fuzzball) is  "The Editors" onderweg heb ik hem al vaak opgezet en het is topmateriaal, maar even nog eens kijken wat mijn favo uit die CD is. Voor de rest val ik even terug op de gouwe ouwe uit dipfico’s iPod:

  • Sinead O’ Conner: Troy
  • Soundtrack Amelie Poulain: La Noyee
  • Violent Femmes: Kiss Off
  • Madonna: Hung Up
  • Rammstein: Du Hast
in Music

2 Responses to “Essenza del Musica”

  • Violent Femmes … goh, lang geleden dat ik daar nog iets van gehoord heb, vroeger één van mijn favo’s.

  • fastharry said

    Eergisteren hebben we ze gezien in de ab, de femmes! Ze blijven onovertroffen geniaal in hun nummers van de jaren 80, en ook al lijken ze er de laatste jaren totaal niet in te slagen opnieuw dat niveau te bereiken, de meeste andere groepen slagen daar ook niet in.

Leave a Reply