28/11 2005

Tha WE Round Up

2

Heerlijk verlengd weekend gehad… zaterdagavond gaan eten in het "Hemels Gerecht", vlak tegen over de Kathedraal. Knusse keet met heerlijk lekkers op de kaart, een beetje klein maar dat vergeet je snel. Daarna wat (te veel) pinten wezen pakken hier en daar op ‘t Zuid. Zondag een naamiddag met vrienden en ouders doorgebracht, ter ere van wat verjaardagen. Achteraf nog even gaan eten in de Wattman en daar, daar was voor mij het hek van de dam…! Op de meest onverwachte momenten word ik wel eens overvallen door een gevoel en lap, here it is again! O tempora Mores…

in Lifelog

2 Responses to “Tha WE Round Up”

  • Renegade said

    watje

  • Runtuzapa said

    O tempora ! O mores ! … kunnen ze godverdomme op Scarlet nog altijd niet zonder fouten schrijven ofwa ;-)
    BTW geef die Hollanders maar goed veel werk…

Leave a Reply