27/11 2005

The dipfico.be blog millenium

2

Het is in stilte voorbij gegaan hier op dipfico.be maar we hebben een klein millenium te vieren. Honderd keer heb ik het gedacht dat ik het in het oog moest houden maar ‘als de post bij het blogje kwam’ ben ik het rats vergeten… inderdaad we zijn de kaap van 1000 posts in stilte gepasseerd. Wat dan weer wel mooi was dat de duizendste post in het teken stond van ‘de site van het jaar-wedstrijd’… Ondertussen verschaffen we deze blog al 2,5 jaar van persoonlijke impressies en veel andere zever. Nooit gedacht dat ik dit zo lang boeiend ging vinden, natuurlijk zou ik het niet zo leuk vinden om te bloggen als u niet zo massaal eens kwam piepen af en toe!
Even in retrospective view: Post n° 1000
Bedankt voor jullie interesse en Up to the 2000!

in Site

2 Responses to “The dipfico.be blog millenium”

Leave a Reply