26/11 2005

Any Given Day

0

Hupsaa, het belooft weer ene druk weekend te worden. Her en der wel feestjes, ik zie dat allemaal wel zitten. Ga toch even proberen om ook een beetje relax in de zetel te crashen want aan dit tempo lig ik binnen een week met de benen in de lucht. In elk geval eergisteren met de (ex-) collega’s nog eens op stap geweest. ‘t Was de moeite hoor, gisteren ging het net allemaal wat trager, but hey: who cares!
Gisteren ook nog even na het werk in Brussel naar één of ander kerstfeestje geweest. Fun maar ik was gewoon stikkapot. Om 9u naar huis vertrokken. Zat ik me daar even midden in een sneeuwstorm, niet normaal. Mijn auto schoof van de ene kant van de baan naar de andere… but I made it safe home!
Kapperke moet vandaag zeker gebeuren of ik zie er op het einde van de week uit als een gemoderniseerde Neanderthaler… Moet zeker ook nog voedsel in huis halen want op water en brood kan ik niet leven.

in Lifelog

Leave a Reply