24/11 2005

Grasduinen in Gelderland

6

Voila, we zijn weer al een aantal dagen in Nederland en het begint een beetje vorm te krijgen en boeiend te worden. De professionele uitdaging is sowieso een topper, echt my cup of tea, no doubt about it. En voor de rest hebben we weer een stukje wereld verkend. Gisterenavond ben ik downtown Lelystad in getrokken. Veel is daar niet te zien maar bier brengt dan weer raad… Dit was deze ochtend weer net iets moeilijker om op te staan maar dat heb ik dan maar met een geforceerde smile doorstaan.
Deze avond was ik uitgenodigd bij een collega om te komen eten, leuk toch! Echt gezellig. Snel even inkopen gedaan bij Albert Hein (ik voelde me zo de reclame in stappen). Eten bereid en dan even Harderwijk ingetrokken. Echt een mooi stadje, of beter een ‘uit de kluiten gewassen’ dorp. Maar mooi, het appartement zag uit op wat eens het Ijselmeer was en nu een ingedijkt stuk is, een mooie kudde slapende zwanen op het water, overal waar je keek zag je uitgestrekte vlakten en water. Heerlijk rustgevend was dat. En Harderwijk zelf is een prachtig stadje met een ideale mix tussen een oude stad met stadswallen, een oud klooster, oergezelllige pleintjes, leuke binnenstad. Een stuk grasland hebben ze reeds met 40 cm water bedekt zodat er een natuurlijke ijspiste ontstaat. Dit is voor mij al een plek om te overwegen om te komen wonen!
Morgen weer laatste dag hier en dan ben ik weer 4 dagen thuis… etentje met de collega’s  en wat genieten van de vrienden, Antwerpen, Mojito’s, mijn eigen bedje, …

in Lifelog

6 Responses to “Grasduinen in Gelderland”

 • kristel said

  welk bier?

 • foxfie said

  dag me poezewoefke :-) ik had van anneke al vernomen da ge naar het hoge noorden ging vertrekken, ma ik wist ni da het zo snel ging zijn…..had u graag nog is gezien ma ja …. *snif* *snif* :-) ga u dus e fotoke van mij doormailen kwestie da ge NOOIT of te NIMMER vergeet hoe een tof mokke ik wel ni was, ben altijd zal zijn :-) hahahahahahahahaha
  soit ge moogt me natuurlijk altijd is uitnodigen in nederland e, tis geen verplichting ma toch ….
  Sjoeke ik wens u veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel succes (ma da zal wel lukken) en euh ge weet hoe en waar da ge me kunt bereiken!!!! toedeloe
  xXx en dikke knuffel

 • groooaaauuuw said

  ik hou je eraan (de foto’s zijn zeeer in orde)
  draak

 • Jan Baccarne said

  Hi Nico,

  Ik lees hier net dat je in de buurt van Harderwijk vertoefd??? Goede keuze, mooie streek, veel natuur en water, … Ik kom daar ook regelmatig in de buurt: Meppel, Zwolle, Nunspeed, … Als ik nog eens gepland in de buurt kom, moeten we eens afspreken hé? Uw mobieltje geldt nog altijd, neem ik aan?

  Greets,
  JB

 • ‘k Zit dit weekend misschien ook eens in Antwerpen bij vrienden (als ik mijn depressie de deur uitgesleept krijg), enige aanraders ginds ?

 • Hangt er vanaf wat je wilt doen:
  Ontbijten of Brunchen in de Wattman op de Zurenborg
  Feesten in Petrol
  Lekker koffiekletsen in Chocolat (Kloosterstraat)
  Uitwaaien aan de Schelde…
  Ontbijten in Bitterzoet (over Tropisch Instituut)
  Whatever you want!

Leave a Reply