21/11 2005

Gadgettime: Qtek 9100

8

Ok, ik heb er lang over nagedacht, overal geïinfoormeerd en ben tot volgend besluit gekomen… Ik moet asap de Qtec 9100 in mijn bezit hebben. Dat spel heeft gewoon alles:

 • Windows Mobile 5
 • GSM
 • GPS
 • Wi Lan

Alles wat ik dus nodig heb gewoon in 1 toestel!
Gimme gimme gimme!!

in G33k

8 Responses to “Gadgettime: Qtek 9100”

 • jos vorkmans
  Twitter: nodesktophero
  said

  toetsenbord is voor Losers….en zie dat ge mee kunt gaan skiën dit jaar!

 • T said

  wil ik ook wel ! wat kost zoiets eigenlijk ?

 • Kan het ook pintjes openen, koken, poetsen, afwassen, kan je er de tv mee aanzetten? Of is dat wat teveel gevraagd? ;-) Heb eindelijk jouw url in mijn favo’s op weblog en in mijn explorer aangepast.

 • :-),

  nee maar met dat toestelletje kan je wel iemand opbellen die dat allemaal komt doen… ook weer handig

 • Mpegman said

  ziet er knap uit.. werkt die gps ook een beetje deftig?

  moest ge dat kopen … keep me posted :)

 • Mpegman said

  hmm gps is enkel wel via bluetooth.. moet je dan nog wel een apart ding op aansluiten…

 • [...] Whooohooo, een paar dagen welverdiende rust voor de boeg. Een paar kerstfeestjes  met vrienden en family… pakjes uitpakken, eten etc… ik vind het allemaal best! Maar vooral veel slapen ik heb nog wat uren in te halen.Maar dat voornemen is al weer helemaal opgeborgen in "de kast met goede voornemens voor later"… pas in de vroege uurtjes thuis gekomen. Ik had nochthans niets speciaal gepland: eerst kerst thuis vieren met de family, later in het stad met vrienden… gezellig leuk. Om 2 u rustig mijn biezen gepakt en richting mijn bed vertrokken… maar opweg naar huis telefoon, of ik de avond nog even wou afsluiten met een pintje. Waarom niet dacht ik… ff wat pintjes drinken en na een uurtje weer huiswaarts keren. Strakke planning dacht ik zo, enfin het is gewoon wat uitgelopen. Maar dat is dan ook zo heerlijk aan Antwerpen hé, der is altijd wel iets te beleven en daar hebben we dan lekker van geprofiteerd.Lekker uitgeslapen vandaag, wat inkopen gedaan en nu wat chillen in tha crib. Voor vanavond staan er weer leuke dingen op het programma: eerst naar Vilvoorde om wat te gaan drinken met de collega’s from Belgium en dan afhankelijk van de mogelijkheden.. Concertje van Gabriel Rios of met de Vorkmans iets gaan drinken. Ik sta als stand in voor dat concert, als de ene afhaakt spring ik in, whooohoo! en we gaan even voort met de goodnewsshow: ik heb eindelijk het felbegeerde gadget gekocht: El Ultimo Qtek 9100. Ben er ontzettend content van! En voor de rest heb ik net mijn snowboardverlof betaald. dat betekent dat we eind januari weer op een board relax de witte muren afcruisen… wóóóóót! [...]

 • Furrealz? That’s mavollrusey good to know.

Leave a Reply