19/11 2005

Week Round Up

2

Zo, de eerste (halve) week zit er op in Nederland. Tot nu toe is het allemaal heel goed meegevallen. Het is wel een beetje aftasten en aanvoelen maar de uitdaging is boeiend en interessant. Momenteel zit ik op 5 minuten van het werk op hotel, dat heeft wel zijn voordelen: ik hoef geen uur in de file te staan om op het werk te geraken. Anderzijds brengt dat wel met zich mee dat ik nog steeds niet wakker ben als ik op het werk aankom… daar zijn files dan wel goed voor.
Maar het ontbreken van de dagelijkse files wordt dan wel gecompenseerd door het heen en terugrijden in het begin en op het einde van de week. Het is ongeveer 190 km rijden maar door de uitgebreide files in en om Utrecht doe je daar wel een lekkere 3 u over.
Voor de rest heb ik eigenlijk niet veel beleefd ginder. Werken slapen werken … Internet verbinding is overal aanwezig (ook in het hotel: wireless @ 25€ per week), maar deze week gewoon geen tijd, goesting gehad om updates te posten. Maar volgende week krijgt u weer live verslaggeving vanuit dipfico@Lelystad
En ook al spreken we dezelfde taal, die Nederlanders verstaan echt geen sikkepit van wat ik zeg, dus moet den deze vollenbak articuleren en halve nederlandse woorden toevoegen… .
Gisteren ook nog lekker gaan eten in het Nieuwe Palinghuis met de ouders voor mijn verjaardag
De rest van het weekend een relaxe planning: eerst voedsel in huis halen, kapperke doen, en wat vrienden opzoeken!
Tune of the day: Wherever I May Roam Metallica

in Lifelog

2 Responses to “Week Round Up”

  • Ik ken het gevoel. Vroeger ook heel veel in Nederland gezeten voor het werk. Na een week had ik steeds een scheef en pijnlijk kinnebakkes van het geforceerd en gearticuleerd praten.
    Het weekend kwam steeds goed van pas om mijn bek terug in de juiste plooi te krijgen.
    Nog veel succes ginder.

  • THX,
    Ik zal mijn wekelijkse Antwerpse articulatie oefeningen onderhouden!

Leave a Reply