15/11 2005

The Next Step: Up North II

13

Morgen is het dan zover, de grote trek naar het Noorden!
Vandaag in stilte afscheid genomen van de huidige collega’s. Dat zijn dingen die me niet goed afgaan. Dus met de stille trom vertrokken. Anderzijds, de mensen die weten dat ik hen apprecieer, respecteer of waardeer… die wisten dat al lang, dat vertel ik er gewoon tegen. Maar toch deed het raar toen ik de laatste keer de garage uitreed, de E19 opdraaide, in de fille stond, … die zaken zullen niet tot mijn dagelijkse routine meer horen (daar toch niet).
Denk nu niet dat ik hier gelijk een melancholische kip zit te snotteren omdat ik al de vertrouwde collega’s moet achterlaten, No Way. Maar er even bij stil staan kan geen kwaad.
En nieuw avontuur wacht mij, letterlijk ik sta aan de vooravond ervan. Vanaf morgen is het allemaal anders. But that makes the difference…
I’ll keep y’ all posted van Boven de Moerdijk!

in Lifelog

13 Responses to “The Next Step: Up North II”

Leave a Reply