15/11 2005

Site van het Jaar Wedstrijd

9

Bon de stemhokjes zijn open en je kan je stem uitbrengen via: www.sitevanhetjaar.be.
Indien u op de derde pagina even dipfico aanduidt als stem dan zal ik u zéér dankbaar zijn.

Vote Dipfico

En als u naast mij nog twee van de drie andere in het blauw kiest dan bent u helemaal een held.
THNX!!
– dipfico -

in Lifelog , Site

9 Responses to “Site van het Jaar Wedstrijd”

 • Jos Vorkmans
  Twitter: nodesktophero
  said

  done

 • same here

 • Belleke said

  Is gebeurd ;-) en graag gedaan

 • Renegade said

  and done

 • snif…

 • der waren maar drie opties he :)

 • T said

  done..

 • Wat een verschroeiende keuze! Want zoals de bomma dan zegt: “mor ik zien ze allemààl even gere!”

 • [...] Het is in stilte voorbij gegaan hier op dipfico.be maar we hebben een klein millenium te vieren. Honderd keer heb ik het gedacht dat ik het in het oog moest houden maar ‘als de post bij het blogje kwam’ ben ik het rats vergeten… inderdaad we zijn de kaap van 1000 posts in stilte gepasseerd. Wat dan weer wel mooi was dat de duizendste post in het teken stond van ‘de site van het jaar-wedstrijd’… Ondertussen verschaffen we deze blog al 2,5 jaar van persoonlijke impressies en veel andere zever. Nooit gedacht dat ik dit zo lang boeiend ging vinden, natuurlijk zou ik het niet zo leuk vinden om te bloggen als u niet zo massaal eens kwam piepen af en toe! Even in retrospective view: Post n° 1000 Bedankt voor jullie interesse en Up to the 2000! [...]

Leave a Reply