13/11 2005

Sunday’s ways

0

En de dag was weer sneller voorbij dan ik dacht. Gisteren een trouwfeest gehad, mijn jongste nichtje getrouwd. Ik begin achter te lopen, iedereen rond mij is al aan het kopen, trouwen, bouwen, kweeken, … en ik niets van dat. Maar misschien is het ook gewoon omdat ik mijn eigen ritme volg (whatever that may be). Go with your own flow…!! Enfin, ik dus om 13u uit mijn bed gevallen… rap klaar gemaakt om naar de housewarming van Nonsens te gaan. Tussenstop gemaakt in de Wattman voor een muntthee en wat plannen gesmeed voor "Tha birthday-party"! En als ik dan toch in de buurt van mijn ouders was, daar ook nog even binnengesprongen. En voor vanavond, gewoon even professioneel in de zetel hangen met een filmke. De vorige keer dat ik die film wou gaan zien is het mij niet zo goed bekomen, dus volgens mij lijkt me het gewoon het veiligste om die film op men ééntje te zien, kwestie van geen verrassingen te hebben… O the irony!
Song of the day: Zornik Go your Way

in Lifelog

Leave a Reply