11/11 2005

I’m Honored

2

Net zoals Eskimo verbaasd was, viel ik ook een beetje uit de lucht toen ik volgende bericht uit mijn mailbox viste:

Beste webmaster,
Het is weer zover! De verkiezing van de ‘Site van het Jaar 2005′ staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws voor jou. Jouw website heeft namelijk de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 50 genomineerde sites in de categorie ‘Blogsites’.

Ben benieuwd hoor, maar ik verwacht er nu ook niet al te veel van. De Eskimo’s gaan voor de 49e plaats, wel ik zou best teverden zijn met de plaast erachter:  50 dat zint me wel! Enfin, vanaf 15 november kan je in clickx de lijst met genomineerden bekijken en er op stemmen via de clickx-site. Dus vanaf 15 november: Vote -dipfico-!

in Site

2 Responses to “I’m Honored”

Leave a Reply