11/11 2005

Anarchy in Brussels

2

Gisteren impulsief beslist om na het werk "even" in Brussel iets te gaan drinken. Ik had beter moeten weten: Om half zes vertrokken in Vilvoorde richting "de beurs" in Brussel. Man man man, het heeft mij welgeteld twee uur en half gekost om op mijn bestemming te geraken. Je moet weten dat ik niets maar dan ook niets ken in Brussel. Met andere woorden, verloren rijden was onvermijdelijk… en dan die files, it made me crazy. Maar met behulp telefonische support (het crisiscentrum dat reeds ter plaatse was) en een aantal (30 ofzo) vriendelijke voorbijgangers ben ik uiteindelijk op mijn bestemming aangekomen… even stoom afgeblazen en na een mojitooke en wat pintjes was ik het euvel al volledig vergeten. ‘t Was leuk zo in Brussel vertoeven, een aantal gezellige cafeekes in de buurt van de Sint Gorikshallen, Indisch gaan eten, weer wat pintjes, … Echt wel de moeite om nog eens terug te gaan, als ik de weg vind tenminste!

in Lifelog

2 Responses to “Anarchy in Brussels”

Leave a Reply