7/11 2005

Cleaning Monday

1

Nog een dagje verlof @ huize dipfico. Niet om te luieren genieten, relaxen, uit te slapen (nou ja, een beetje wel) maar wel om de keet hier eens een grondige kuisbeurt te geven. U herinnert zich allemaal nog wel het MDM-voornemen. Wel daar komt dus niks, nougabollen, nada, rien de knots van in huis. Andere, vernieuwde strategie: vuil en stof laten opstapelen tot ik er er gigantisch ambetant van word en dan beginnen uitmesten… .
Bon, we zijn nu 4 uur later heb ik er echt genoeg van! Probleem: nu heb ik alles piekfijn proper en moet ik nog douchen en eten, alles weer vuil dus. Dus als u mij de volgende dagen ziet verschijnen… die doordringende geur: das mijnen deo die tracht mijn lichaamsgeur te overtreffen en de blik in mijn ogen: een uitgehongerde beer!

in Lifelog

One Response to “Cleaning Monday”

  • Dipfico toch, soigneer jezelf eh! :-) Maar wetewa, als ge lekker kookt, dan moogt ge hier wel eens in den douche of in’t bad. Dan hou je het meteen proper daar! :-)

Leave a Reply