1/11 2005

Vehicule Ridicule

7

Getver he, stap ik vannacht relax het café buiten. De gedachte dat ik 10 min later in mijn heerlijk bed lig klinkt aanlokkelijk… Ik stap naar mijn wagen en ik zie al dat dat ding mij niet goedgezind is vandaag. Onwetend wat mij te wachten staat zet ik me achter het stuur: sleutel in het contact, een korte draai, en niks… miljaarde weeral die batterij plat! Daar sta je dan: 2 u ‘s nachts moederziel alleen op de gedempte Zuiderdokken waar alleen zatte mensen ronddalken. Even rond gelopen om te vragen of er mensen met startkabels waren… de ene bekeek mij of ik van Pluto kwam, de andere had net iets te veel geslikt blijkbaar  want aan een rato van 160 woorden per minuut rattelde hij dat deze bij zijn tante in Juttemetutte had gelegd, een koppel bekeek mij of ik hun persoonlijk ging overvallen, niks dus… Der zat dus niks anders op om gewoon zonder wagen naar huis te gaan. Te voet: Ik denk er niet aan, eerder op de avond 10 km gaan lopen dus stappen was geen optie! Taxi: weggegooid geld! Ik heb dan maar een lief meisje, ik denk dat ze Liesbeth heette (wat een mooie naam),  gevraagd of ze mij thuis wou afzetten. Nadat ze vroeg of ik geen slechte bedoelingen had heeft deze kleine engel mij thuis afgezet! Weer gered door een naaste!
Nu alleen nog mijnen auto tot bij de garage krijgen, laten we bidden dat het niet te veel kost! Eigenlijk wel lachen, mijnen auto heeft de geest gegeven op Allerheiligen: How ‘fuckin’ symbolic!

Update: Blijkbaar was het beestje niet te reanimeren… startkabels didn’t do the trick. Dus gesleept naar de garage. Ook wel lachen, als je electronica niet werkt dan werken je remmen ook niet meer, das kei hard lachen als ze u slepen… lichte stress achter het stuur!

in Lifelog

7 Responses to “Vehicule Ridicule”

 • Renegade said

  vtb vab pakken dude
  enfin, kunt ge nie veel mee doen in Olland natuurlijk

 • Voila, ik ga geen 500 Europese daalders betalen voor iets waar ik nog een maand nut van ga hebben!

 • Renegade said

  500???

 • Tis 167 EUR, maar als je ze belt en je bent nog geen abonnee, doen ze de prijs makkelijk x2 omdat ze weten dat je weinig keuze hebt en omdat je een gewone sleepdienst minstens evenveel betaalt.

 • Dit klint alsof de alternator het begeven heeft, waardoor je batterij plat gaat omdat ze niet opnieuw oplaadt tijdens het rijden. Meestal een leuk sommetje cash dat je ervoor kan neertellen. Heb 2 jaar geleden zo mijn eerste auto van de hand gedaan (ook nog omwille van lekkende radiator), maar goed, het ding was dan ook al 19 jaar.

 • hmz, dat klinkt niet hoopvol voor mijn portemoneeke

 • Renegade said

  Bedrijfwagen afpitsen geen mogelijkheid?

Leave a Reply