29/10 2005

Chillin’ Saturday

0

He he, eindelijk weer eens een chilin’ saturday achter de kiezen. De voorbije weekends niet anders gedaan dan mijn agenda achterna gehold. Maar vandaag niet, gewoon uit mijn bed gerold when I felt like it, op mijn dooie gemak de keet hier opgeruimd. Brunchke gedaan in de "Bitter Zoet". Echt wel de moeite daar om te gaan ontbijten, super gezellig en ó zo lekker. De sachertorten schuiven daar heerlijk je neus voorbij of gewoon een lekker ontbijt, it’s all on the menu. That’s the place to be: op het kruispunt van de Nationalestraat vlak over het Tropisch Instituut in de Kronenburgstraat. Aanrader daar!!
Nu net terug van een toer in het park, en potverdekke dat ^-è§èé"-roken begint parten te spelen. Het gaat helemaal niet meer vlot dat lopen… should really quit that smokin’ thingie!

in Lifelog

Leave a Reply