27/10 2005

Finally!!

7

Historische dag voor mister dipfico vandaag. Drie en een half jaar geleden ben ik aan een A1 Marketing in avondonderwijs begonnen. Veel bloed en zweet en af en toe een traantje heeft het gekost. Maar vandaag, vandaag niets anders dan vreugde. Eindelijk, eindelijk heb ik dat lang verwachte papier in mijn handen: Het Diploma! Op zich betekent dit niet veel, maar de jaren avondschool in combinatie met volle gaas werken en trachten je sociaal leven op peil houden dat staat wel ergens voor! Ik denk dat mijn ouders ook niet weten waar ze het hebben, in de loop van mijn adolesente adolescente leven hadden die de hoop al opgegeven, hun standaarden bijgesteld, …! Uiteindelijk besloot den deze het op zijn eigen moeilijke manier te doen. En kijk drie jaar later ben ik in het bezit van het ò zo kostbare velletje.
Ik ben trots op mezelf! 

in Lifelog

7 Responses to “Finally!!”

Leave a Reply