25/10 2005

The past few days…

8

‘t Is weer even geleden dat we hier nog eens even de ponderings op een rijtje hebben gezet. Gewoon veel te druk gehad. Der staat het één en ander te veranderen @ vida dipfico en daar moest over nagedacht worden. Meer daarover later! En hier en daar een feestje bracht ook wel weer wat roet in het bloggende eten.
Dit weekend in het modemuseum naar een kleine tentoonstelling gaan zien: some kind of Russian Street art… geen idee hoe ik het anders zou moeten verwoorden. ‘t Was cool om zien! Daarna even in de BarDak nog eens de beste mojito van antwerpen professioneel verorberd. Later op de avond nog even naar Couleur d’Anvers geweest in De Cinéma, het vroegere … whatever,  de naam ontgaat me even! Enfin, ‘t was daarbinnen echt wel gigantisch veranderd en bon bijkbaar is Couleur d’Anvers de antwerpse copie van de ‘ik heb de grootste velgen en de meeste kettingen rond mijnen nek’ ghetto scène (R’nB nightdus) en wel na ongeveer 30 min heb ik het wel gehad met die muziek… zelfs pinten konden mij niet in de mood brengen… enfin tegen half drie richting bedstee vertrokken… want de volgende ochtend was er appél bij de ouders voor een brunch op moeders wijze… ouch! Enfin, en nu ga ik weer wat geheimzinnig verder doen…

in Lifelog

8 Responses to “The past few days…”

Leave a Reply