15/10 2005

Surfin’ Saturday

0

Wat een heerlijke dag was het vandaag! Van de gelegenheid gebruikt gemaakt om met het surfboard naar onze noorderburen te trekken. De golven waren niet fenomenaal maar het was gewoon heerlijk om op het water te dobberen. T zal waarschijnlijk een van de laatste keren zijn want het was al behoorlijk frisjes met mijn korte mouwen en pijpen… but who cares! Gisteren voor de eerste keer in ‘ikweetnioelanggeleden‘ nog eens om half tien in mijnen tram gekropen, ‘t was duidelijk nodig want ik heb gelijk een zwijn geslapen tot deze ochtend…
Nu nog even chillen in de zetel met een selfmade healty salad of wat daar voor moet doorgaan. En dan, dan gaat dipfico nog even zichzelf uitlaten.
En even los uit de context: het wordt stillaan tijd dat NoDesktopHero zijn site eens terug live zet! Word goes around that it would be very soon!

in Lifelog

Leave a Reply