9/10 2005

Tha WE Round Up

1

Jemig de pemig, ik heb het wel gehad voor dit weekend…
Wat vrijdag een redelijk rustig avondje uit moest zijn is uit gelopen in een niet zo rustige avond. Waar we uiteindelijk zijn beland doet er helemaal niet toe, maar ik kan u vertellen dat het goed fout zat en ook dat we nog eens lekker old school uit ons dak zijn gegaan, compleet uit het dak! De spiertjes deden er heel de zaterdag zeer van… bewijs dat we ons helemaal gegeven hebben.
Zaterdagmiddag is als een sneltrein voorbij gegaan en na wijselijk overleg met mijn lichaam en geest besloot ik een rustig avondje in te plannen beetje fussball sehen, filmke zien en op tijd den tram in… sure thing! Niks dus, tegen half twaalf hebben we dat besluit dus mooi in de kast opgeborgen in het vak: "goede ideen voor 60 plussers" en heb ik me richting Petrol begeven… de laaste keer dateerde zeker van een jaar gelden maar en ondanks dat ik gehoord had dat Petrol een beetje van zijn charme verloren had, heb ik me daar steengoed geamuseerd! Als ge natuurlijk altijd naar hetzelfde gaat dan verliest alles zijn charme. Doseren is de boodschap! Anyway, dipfico keert hier nog eens weder.
Zondag, tja zondag is altijd een gokje ofwel heb je een actieve zondag, ofwel ga je gebukt onder de uitspattingen van de vorige dagen. In mijn geval het laatste dus… met de moed der waanhoop ben ik begonnen aan het MDM-concept. Maar met het gevoel alsof ze met een slijpschijf in je hoofd bezig zijn is het beperkt gebleven tot de basics: stofzuigen en even met de natten dweil rondgezwierd. Top , dat kan er weer een maand tegen (I wish). In elk geval ga ik me nu, met een gezonde portie lectuur, professioneel in de zetel werpen!

in Lifelog

One Response to “Tha WE Round Up”

  • Hmm, heb zelf zondag overal eens stevig den borstel doorgehaald. Eerst wat stof afdoen, dan de meubels opzij en overal met den borstel door, gevolgd door de swiffer en afwerking met een natte dweil. Kwestie van zeker te zijn. In totaal een goei 7 uur bezig geweest. Absurd, ik weet het, maar het moest eens gebeuren. Elke week borstelen en stofzuigen is helaas niet voldoende.
    Maar goed, mijn twee voorgaande avonden waren dan ook rustiger – vrijdag sinds maanden nog eens ge-Xboxed en zaterdag enkele serietjes van tijdens de week bekeken.

Leave a Reply