5/10 2005

Where is my mind

3

Ik krijg ze niet op een rij deze week precies… (vorige week ook al niet). De gedachten zitten duidelijk ergens ver weg! Who knows where! In elk geval heb ik het vandaag klaargespeeld om mijn huissleutels kwijt te spelen. Na veel gebel, vele km over en weer rijden… zit ik nu eindelijk binnen @ the dipfico crib! And happy to be here!

in Lifelog

3 Responses to “Where is my mind”

 • Renegade said

  Als het een troost mag zijn.
  Bibbi zijn dashbord was on fire.
  Nog nooit nie meegemaakt.
  En de rekening vd garagist erna ook nie …

 • Awel het helpt een beetje… da van u is wel spectaculairder!
  We hebben muug onze mojito’s verdiend!

 • Renegade said

  Idd eind dees maand.
  En dan heb ik nog niets gezegd over in mijn hand snijden in een conserve (eerste dag op verlof) en mijn manken (eerste dag in Belgenland)
  Moest ik weten waar Murphy woonde … hij kreeg een koek op zijn oog!

Leave a Reply