1/10 2005

Get the act together

6

Ik heb besloten dat er vanaf vandaag weer een positieve wind door het leven mag waaien. Begin deze week had ik het gevoel dat ik Murphy persoonlijk op de ziel had getrapt, het regende gewoon Bad Luck @ vida dipfico. Dinsdagavond was het laaste euvel maar het slechte gevoel heeft heel de week nagesleept.
We nemen het roer terug in handen en zetten koers uit op eigen ritme! In elk geval is dit weekend een exemplaar om te relaxen en doin’ my own stuff. Liefst nog met mezelf alleen als gezelschap. Een beetje zelfverwennerij, yep thats what it’s going to be! Een paar nuttige tips: Don’t touch them cigarettes (3 jaar gestopt met roken weggooien: ain’t worth it!)

in Lifelog

6 Responses to “Get the act together”

 • Renegade said

  met uzelf alleen?
  onnanie?

 • Je kan ze eventueel nog illegaal naar een Oostblokland smokkelen tegen 300 % winst, maar dat is dan voor eigen rekening.

 • Oeioeioei, kan ik hieruit afleiden dat je effe terug aan de sigaret hebt gezeten? Volhouden he! Trouwens: ben zelf nu ook al bijna 5 maanden gestopt!

 • T said

  wanneer gaan we nog eens zuipen ?

 • Renegade said

  Dip – hebt ge terug gerookt??
  Na 3 jaar zou wel zonde zijn he

  btw eind dees maand mochito?

 • Deal! Mojoto’s it is!

Leave a Reply