27/9 2005

MalinwArt?

2

Dit weekend even in Mechelen gaan rondlopen. Al bij komt de stad me gezellig maar artificieel over… wel mooie pleintjes en gebouwen gezien. Blijkbaar is het ook "Maand van de Vrouw" ofzo daar, overal om je heen zie je afiches van "Mechelen, stad in vrouwenhanden". Ik weet dus niet of we daar als man zo welkom zijn! Anyway, hetgeen me dan wel weer verbaasde was een stevige dame die in een uitstalraam een, ik durf het haast niet te zeggen, kunstvorm aan het uitoefenen was. Digg this… een dame van omenbij de 120 kilo die  de ene moment in een worstenoutfit staat de dansen op straat, dan weer in een vikingpakske, … enfin ieder zijn ding! ‘t Zal wel aan mij gelegen hebben dat ik de boodschap niet begreep… (not!)

Malinwart
in Lifelog

2 Responses to “MalinwArt?”

  • foxfie said

    Ah ja meneer is in Mechelen en komt is ni langs!!!!!!! Inderdaad “Stad in Vrouwen handen” te Mechelen…. ik neem het u persoonlijk kwalijk dat ge dus ni bent langs geweest bij toch wel, al zeg ik het zelf, de bangelijkste vrouw van Mechelen en omstreken :-)))
    Nondejue!!!!!
    xxxx

  • das nu straf, check your missed call van dien dag!
    Maar ik zien u nog even graag zenne ;-)

Leave a Reply