26/9 2005

Murphy’s Monday

1

Wat een ochtend, volgens mij heeft Murphy zich deze ochtend volledig op mijn manspersoon gefocused. Een overzicht van één en een half uurtje uit mijn ochtend:
Met het u welbekende maandagochtend gevoel stap ik met het verkeerde been uit bed (eender welke kant: on monday, it’s always the wrong side)… ochtendroutine gedaan en ff rustig bakkie troost slurpen in de living voor ik vertrek! Wat zie ik op tafel… mijn bril staat een beetje scheef, geen probleem, handige harry zal dat is even rechtzetten. Drie tellen later stond diezelfde Handige Harry met twee halve brillen in de hand. Fuck man! Enfin, niets aan te doen! Met een donkerbruin vermoeden dat het er niet beter op gaat worden stap ik de wagen… recht de gigantische ochtendfile in, GRMBL, maar dat geldt voor iedereen!
Bijna opgewekt op het werk aangekomen stap ik in de lift:
Liftdeur gaat dicht, liftdeur gaat weer open?, liftdeur weer dicht, ik druk op 1, liftdeur weer open?, ik met een lichte irritatie op de één aan het drukken (@1000 BPM), liftdeur weer dicht en ik voel beweging, aaah and of we go! -2 , -1 , 0 , 1 , 2 , 3 wtf!!! Op het derde verdiep blijft ie dertig seconden staan zonder dat de deuren opengaan, dan weer terug naar -2 om vandaaruit weer naar 2 te gaan. Die "kankerlift" heeft dat tien minuten volgehouden met elke mogelijke verdiepcombinatie! Uiteindelijk op min drie lichtjes gestresseerd en misselijk uitgestapt en andere lift genomen om zo toch op mijn bureau terecht te komen.
Onwetend als ik was vond ik er niet beter op om nog even een ontbijtje mee te pikken. Den deze naar het resto voor een pistoleeke en een vers fruitsapke. Netjes betaald, ik zet die fruitsap op mijn bord draai me om en met de gratie van een zeekoe verspreid ik het verse sap over de gehele toog en grond van het restaurant…
Dat ik me de rest van de dag gewoon op het toilet heb verstopt begrijpt u best!

in Lifelog

One Response to “Murphy’s Monday”

  • Fluppe said

    Aah da waarde gij die de pot bezet hield, kheb weer kunnen gaan kakken op de urinoirs ;-)

Leave a Reply