24/9 2005

TGIF: Arise of the Kong

0

Vrijdag… eindelijk, it has been an exhausting week, zowel fysiek als mentaal. Dit weekend tijd maken om het mentale evenwicht terug in balans te brengen… Mucho importante fur mich! Reeds lang op voorhand gepland was King Kong @ Filmmuseum: de orginele prent uit 1933, in black&white. Hoewel je de trucage en effects van mijlenver ziet aankomen, het script evengoed geschreven kon zijn door een derde leerjaar openluchtschool, de opbouw sneller verloopt dan nen airbag, … toch kon deze prent mij meer boeien dan de meeste filmen die ik de laatste maanden in de cinema heb gezien… een aanrader om af en toe eens te kijken naar het programma van het filmmuseum. Anywayz… na de film nog rap een pintje gaan drinken en dan den tram ingesprongen wegens opkomende migraine…(GRMBL). Maar ‘t was te denken na deze week. Helaas heb ik  daardoor de XPI moeten missen, maar ne kater bovenop mijne migraine dat kan ik vandaag wel missen als de pest. Enfin, ik heb nog zaken genoeg te doen dit weekend:

  • CSS aanpassen voor deze template
  • Auto uitmesten (en ik bedoel dan ook mesten)
  • Rekeningen betalen
  • MDM: Modular Domestic Maintence (hal en slaapkamer)
  • DVD gaan halen bij nen twijfelachtige reparateur in de Driekoningenstraat
  • een beetje mijn goesting doen …
  • Glas naar de glasbak doen
  • Frigo bijvullen (naar de GB gaan dus)

Voor de rest mag het komen zoals het geserveerd wordt!

in Lifelog

Leave a Reply