22/9 2005

Autoroute du travail: sneakin’ away

4

Elke morgen opnieuwe hetzelfde liedje: "File op de E19 richting Brussel vanaf Zemst (das ne meevaller), Mechelen Zuid (kan er door), Mechelen Noord (begint al zwaar tegen te steken), Rumst&Kontich (dan kruip ik terug in mijn bed), vanaf u voordeur,… ." Enfin ik bol nu al 2 jaar over den autoroute du travail en op zich is dat niet echt een probleem… behalve als ge gelijk elken andere halve gare daar over moet tussen 7.30 en 9u. Gas geven, remmen, gas geven, schakelen, remmen, terugschakelen, It drives me mental! Ondanks de vele interessante bezigheden tijdens de spits: ontbijten, drinken, sms’en, bellen, muziek beluisteren, in andere auto’s kijken, neuspeuteren, ontnuchteren … begint het mij een beetje te vervelen.

Sinds deze week heb ik via een collega een sluiproute gevonden vanaf Mechelen Noord tot in Vilvoorde, ‘t is niet echt sneller denk ik (wel bij monstrfiles) maar deze weg loopt wat door de dorpen, lange dreven met grote bomen, … een fijne afwisseling ipv asfalt te vreten op de E19…

in Lifelog

4 Responses to “Autoroute du travail: sneakin’ away”

  • Kan ik inkomen joh. Ik doe elke dag Leuven – Diegem (vroeger tot Brussel) en kom de E40 niet op. Dat heeft toch geen zin. Start stop meterke erbij terug stop schakel weer start … soms lijkt het achteruit te gaan. Neen, geef mij dan maar de binnenbanen, de groene velden, knusse dorpjes in de ochtendnevel …

  • tijd om vr een helicopter te beginnen sparen dus :-D ach wees blij met de muziek kerel – zoveel goede dingen die je dewijl kan beluisteren.

  • Tru!

  • T said

    doe gewoon zoals ik, vertrek pas om 9u30 …

Leave a Reply