19/9 2005

meteorological denial

2

Wow, what just happend? Ik werd deze ochtend wakker met het frisse besef dat de zomer precies voorbij is… vreemd want ik heb nog niet veel zomer beleefd de voorbije 2 maanden. Ligt dat nu aan mij of heeft iedereen dat licht bruin gevoel? In vergelijking met het vorige jaar was deze zomer … was deze zomer gewoon geen zomer! Vorig jaar: ik herinner me lange zwoele avonden aan de oevers van de Schelde: Salsa, slenteren bij een hete 23 graden om 3u ‘s nachts, hangen in ‘t park, … uren op het terras van de Cappucino Club, feest op de Grote Markt, terraskes, buiten sporten bij 30 graden, veel BBQ’s… weken aan een stuk gigantisch warm. de warmte was met geen ventilator uit mijn appartement te blazen (en geloof me ik heb ne gaffel van nen ventilator)! En nu … wat hoor ik, verdorie nog aan toe, op de radio deze ochtend… het wordt heerlijk najaarsweer deze week! N a j a a r s w e e r begot! Het is 20 september, nonkel dipfico is nog volledig in zomermodus en wenst ook dat het weer zich zo gedraagt! En daarmee is de kous voor mij af.. mijn wil is wet! Het zal nog zomeren, nazomeren voor mijn part maar zomeren zal het… bouyaka!

PS: ‘t was mijn dagje niet vandaag en een beetje mekkeren doet dan wonderen!

in Lifelog

2 Responses to “meteorological denial”

  • vreselijke zomer idd; ik had gedacht dat als ik in juli en augustus gewoon bleef werken, het wel rustig zou zijn. niet dus, wegens constant back-up vr allerlei verlofnemende collega’s (en ik heb al zoveel kutjobkes).
    daarbij was het dan ook nog ni eens goei weer in België …
    en in september bereikt hier op het werk de spanning/drukte zijn hoogtepunt wegens afsluiting van het boekjaar.
    dus zo’n snipperdag tijden sdat mooi najaar-weertje kan ik ook al vergeten :-(

    dat doe ik dus nooit meer

  • En hoe het des avonds om 21.00u al paaikie-donker is en een extra fleece-ke nodig is voor de teevee. En des ochtends om 07.00u is de ochtendnevel grijzer dan ooit. De herfst sluipt binnen…

Leave a Reply