16/9 2005

Het MDM-voornemen

3

Nieuwjaar en goede voornemers, ik geloof er gewoon niet in: das voor pannekoeken! Goede voornemens, groot of klein, moet je maken wanneer ze nodig zijn. Zo heb ik me dus voorgenomen om vanaf september mijne kuis weer zelf te doen. Ik hoor u al afkomen, hoort ‘m geven, meneer heeft een kuisvrouw. Dat was uit pure (dure) noodzaak, toen ik avondschool (3 à 4 avonden per week) volgde zag ik het niet zitten om in het weekend nog eens nen halve dag in kuisen te steken. Maar nu ik, met onderscheiding (jawel meneer), ben afgestudeerd heb ik terug een zee van tijd en dan kan ik alles wel een beetje zelf onderhouden. Het plan is dus om niet alles in ene keer te doen, maar een beetje modulair te werken: de ene dag de keuken, dan weer de badkamer, etc … Jaha, "Modular Domestic Maintenance" zal ik het noemen en het gaat een trend worden in de huishoudelijke wereld! Tot nu toe is het een groot succes geworden voor de badkamer en de keuken en het kleinste kamertje … maar te zien aan de stofvlokken in mijne living en gang blijkt het geen waterdicht systeem te zijn…

in Lifelog

3 Responses to “Het MDM-voornemen”

  • Anonymous said

    MDM: sucks Nico….je moet alles in één keer doen…anders breng je met je stinkpatés vel sneller het vuil van de ene in de andere kamer…en moet er meer aan mdm gedaan worden.

  • Nu da ge toch een zee van tijd hebt… ik zoek nog een kuisvrouw ;)

  • [...] Nog een dagje verlof @ huize dipfico. Niet om te luieren genieten, relaxen, uit te slapen (nou ja, een beetje wel) maar wel om de keet hier eens een grondige kuisbeurt te geven. U herinnert zich allemaal nog wel het MDM-voornemen. Wel daar komt dus niks, nougabollen, nada, rien de knots van in huis. Andere, vernieuwde strategie: vuil en stof laten opstapelen tot ik er er gigantisch ambetant van word en dan beginnen uitmesten… . Bon, we zijn nu 4 uur later heb ik er echt genoeg van! Probleem: nu heb ik alles piekfijn proper en moet ik nog douchen en eten, alles weer vuil dus. Dus als u mij de volgende dagen ziet verschijnen… die doordringende geur: das mijnen deo die tracht mijn lichaamsgeur te overtreffen en de blik in mijn ogen: een uitgehongerde beer! [...]

Leave a Reply