13/9 2005

Melkerij de Belg

6

Nu hoorde ik deze ochtend op de radio dat ze in Wallonië een wegenvignet gaan invoeren…

Het Waalse Gewest voert vanaf 1 januari 2006 een wegenvignet van 25 euro in voor iedereen die over de Waalse snelwegen en grote gewestwegen rijdt. Dat heeft de Waalse minister Michel Daerden (PS) bekendgemaakt. .: Full article:.

Van mij mogen die dat gerust al invoeren maar vanaf die dag betaal ik geen wegenbelastingen meer of toch maar een percentage: ze gaan mij hier niet helemaal beginnen uitmelken hé. Eerst de diesel, nu nog extra op de weg… Voor de rest ben ik best te vinden voor dat vignet, mits nationale dekking natuurlijk. Als onze belastingdruk op die manier een beetje verlaagd kan worden ben ik al lang tevreden.

in Opinion

6 Responses to “Melkerij de Belg”

 • Weg met de wegenvignetten. Ook al weet ik niet wat het is :)

 • Herr Geldmann
  Twitter: pitslamp
  said

  Die kerel is al teruggefloten. Het komt er zeker maar pas in Januari 2006.

 • Dude, das binnen 4 maanden…

 • Herr Geldmann
  Twitter: pitslamp
  said

  sorry 2007 :)

 • Axe
  Twitter: pitslamp
  said

  Super,
  Past precies naast mene sticker van de VTM

 • Er plakt geen enkele sticker op mijn auto – heb zelfs die van de garage zelf erafgezwierd – en dan gaan die pippo’s verwachten dat ik er eentje van de staat op ga plakken ? In 2007 of 2008 of whatever ? Zo gezellig op de voorruit constant in je ooghoek aanwezig het zicht blokkerend ? Zucht … kloteland. Kunnen ze niet gewoon auto’s met een belgische plaat gerust laten en alle buitenlandse platen zo’n sticker verkopen ?

Leave a Reply