11/9 2005

Buskestamp: The Dutch way

3

‘t Is me nogal een voetbal-minded weekje geweest. Niet dat ik zo een voetballiefhebber ben. Heb wel een Rood Wit hart, maar laten we het toch maar bij pantoffelsupporter houden! Gisteren via via eens bij onze Noorderburen naar Koning Voetbal gaaan kijken. Place 2 Be was het Phillipsstadion te Eindhoven… PSV-FC Utrecht. Onze ViaVia fixed us some Loge Seats…. which were very nice! Verder was ik danig onder de indruk van de grootte van het stadion en hoe georganiseerd het daar allemaal verliep! Elke week opnieuw is dat stadion uitverkocht… that means 35.000 supporters elke keer opnieuw… en dat stadion loopt in no-time boemvol en na de match is dat op 10 min, I kidd you not: 10 min leeg… brandoefening houden is daar niet nodig! Daar kunnen ze in het belgenland nog wel eens poepie aan ruiken!

Enfin lekker gegeten, goei plaatsten, leuke sfeer, saaie match… but hey, it was fun! Nu ben ik wel even voldaan op foebaltechnisch vlak!
Back to the more challengin’ sports!

in Lifelog

3 Responses to “Buskestamp: The Dutch way”

 • Anonymous
  Twitter: pitslamp
  said

  Seg en gij nodigt mij ni mee uit,kzal u nog eens meenemen naar een matchke.Vylem

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  pfff, den Bosuil loopt ook op 10′ helemaal leeg, maar ja, daar zit maar 1.000 man ni meer…

 • Ja maar da was in den tijd van die slechte Regiemannen bij de VTM… en nu dat de Vylem daar werkt vind ik dat het pakken beter gaat, een beetje in SloMo maar toch beter.Niet?

Leave a Reply