9/9 2005

dipfico goes podcastin’

1

Nee nee, ik ben niet van plan om mijn oeverloos gekneut ook nog eens oorsgewijs aan de man te brengen. Het feit dat u naar hier komt om mijn daily jabberish te lezen maakt u al moedig genoeg! Maar sinds kort loop ik weer eindeloos achter de hype trein aan. Op een dood moment ben ik het hele "Podcasting-concept" eens nader gaan bekijken. In eerste instantie kon ik er niet bij wat de meerwaarde was van een hoop aaneengezeverde muziek op mijn precious iPod mini te zwieren. ‘t Is om dat ze zo hard zagen en reclame maken dat ik daar op overgeschakeld ben. Maar hoe meer deze critische ziel te weten kwam over het item hoe beter het begon te klinken… alles wat je nodig hebt is: "podcatching-software" en "podcast" waar je jezelf hebt op ingeschreven. Op die manier wordt je cast automatisch geupdate met de laaste versie van je radioprogramma of muzieklist… Call it radio on demand…

Casts waar ik momenteel op ingeschreven ben:

 • StuBru: De Afrekening
 • Altenative Hip Hop Lounge: Alpha Pup Records
 • Lord Bass – Trancelab.com
 • VRT: Mix Up

Zoeken naar Podcasts kan je oa hier:

Enfin, ik ga der nog wat meer in grasduiden…

in Lifelog , Music

One Response to “dipfico goes podcastin’”

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Voor de net-nerds: Diggnation podcast en Curry’s Daily Source code.
  Chris Pirillo is soms ook niet slecht…maar ook wer: voor Net-geeks only

Leave a Reply