6/9 2005

putteke zomer begot

3

Ok, dit moeten ze mij toch eens uitleggen, het is de laatste dagen gemiddeld 25 graden buiten… stralend zonneke, open hemel, wind en regen zijn nergens te bespeuren! Kan er iemand mij in godsnaam uitleggen waarom ik hier dan met een megaverkoudheid zit ?!!? De hele santeboetiek krijg ik hier voorgeschoteld: koppijn, keelpijn, spierpijn, ne gigantische snotneus, warm/koud aanvallen, … voor zover ik het al niet ben, word er behoorlijk missselijk van!

in Lifelog

3 Responses to “putteke zomer begot”

 • Blogje
  Twitter: pitslamp
  said

  De basis van een bloemenwinkel is potgrond, maar de basis van een verkoudheid en hooikoortsvrij leven is – en ik kan het niet genoeg herhalen – Eucalyptus honing.
  Doen, het helpt. I’m the living proof of it.
  Of is dat niet overtuigend misschien? ;-)

 • JDB
  Twitter: pitslamp
  said

  Ge zijt niet de enige :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  denk het ook

Leave a Reply