5/9 2005

Tha WE Round Up

2

Turbulent weekend achter de rug… van donkere diepten naar fijne hoogtepunten… allemaal op één weekend, life and it’s little twists! Niet van belang, das allemaal net iets te persoonlijk!
Zaterdag eens gaan rondkijken op Laundry Day, het stond er allemaal fantastisch bij: mega DJ sets, veel volk, coole omgeving, lekkere beats (meestal) maar toch ontbrak het sfeertje van de Kammenstraat, de gezeligheid, het knusse was weg, dit was gewoon een openlucht techno-event. Al bij al vond ik het wel leuk om er een uurtje of twee rond te lopen maar uit mijn dak gaan zat er niet bij misschien word ik te oud, ‘t kan ook gelegen hebben aan het feit dat er zo veel jong volk rondliep… En nog iets: een skatestage bouwen en dan alleen rollerbladers en BMX’ers op de ramp laten zien das heiligeschennis!!
Naar de set van .: PIOTR :. ben ik helaas niet gaan luisteren wegens geen nadere bepaling van uur… maar binnenkort staan zijn setjes online voor iedereen!
Over wat er ‘s avonds door de speaker geknald werd ben ik wel niet zo hard te spreken… we zaten niet meer binnen op LD maar vlak in de buurt waar we alle schijven goed konden horen. De schijven op zich waren ok, maar er zat daar nen hyperkinetische MC constant elk hoogtepunt den dieperik in te brullen…yeaaaaaaaaaaah, put your hands in the air, show your headz, get ready, …. echt af en toe in de micro roepen is best ok maar dit was echt op het randdebiele af! Dat niemand de micro in zijn strot is gaan duwen ….! Al bij al vond ik het geheel echt wel ok en volgens mij zal dit event op zijn nieuwe locatie alleen maar boomen!!

Gisteren hebben we dan geopteerd om een nobel doel te gaan dienen. Geholpen en meegenoten van het goede weer op een BBQ ten voordele van Namaste Children: een opvangtehuis voor kinderen in Nepal.
En vandaag, wel vandaag is het maandag, het is goei weer… en den deze heeft verlof WHOEHOE!!

in Lifelog

2 Responses to “Tha WE Round Up”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  chancard
  en indeed
  discobar Galaxy had er niks te zoeken
  da ze op een ander draaien in t vervolg
  tfoe
  hun moeder

 • MC’s en Drag Queens en zo verneuken meestal de feestjes – ik snap niet dat die mensen daar zelfs geld vr krijgen.

Leave a Reply