2/9 2005

Off Day (Off)

4

Ondanks mijn ongeloofelijke balende mood heb ik van mijn verlofdag toch nog het beste gemaakt. Van een vriendin een stalen cruiser geleend en op het gemakje door het stad gecruised… slow and low that is the tempo! Eerst even in de Kammenstraat the hairs terug in vorm laten gieten en dan voor de rest van de dag verloren gelopen en in gedachten verdwaald rondgedoold. Even op de Leftbank gaan zitten met een mooi zicht op Antwerpen… Wat ik voor de rest van de dag en avond ga doen… dunno! Wherever I my roam, whatever I feel like … voor nu eerst even gaan lopen, en dan een plonske plegen!

in Lifelog

4 Responses to “Off Day (Off)”

 • je weet waar wij zitten, if you wanna join… beep me up scotty!

 • Renegade said

  beem me up scotty

 • tbd said

  beam me up scotty
  (de corrector gecorrigeerd heet dat dan)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  ja weet ik
  dacht dat de rest het niet zou verstaan ziet ge

Leave a Reply