2/9 2005

Break stuff II

7

Its just one of those days
When you don’t wanna wake up
Everything is fucked
Everybody sux
You don’t really know why but you wanna justify
Rippin’ someone’s head off
No human contact
And if you interact, your life is on contract
Your best bet is to stay away mother fucker
It’s just one of those days

Limp Bizzkit heeft dat lekker verwoord in Break Stuff!
Vandaag is het zo een dag dat je beter uit mijn buurt blijft…

in Lifelog

7 Responses to “Break stuff II”

 • Join the club. Zo voel ik mij af en aan de laatste weken. ‘t Valt een tijdje weg en dan zegt iemand plots iets – maakt niet uit wat, het kan een aankondiging op de radio zijn – en pataat : mijn humeur slaat een gat richting Australië. Zoals The Cure zegt : “wild mood swings”.

 • gullie twee om 18:30 aan de Kathedraal – gewoon lekker uitvechten, dat lucht waarschijnlijk op :-D ik zal wel arbitteren vanop een terraske en Duvels drinken

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  idem hier dude
  idem hier

 • Er staat geen kathedraal in Leuven. En om naar Antwerpen af te zakken ben ik te slechtgezind. Neh. Misschien kan Dip aan de kathedraal gaan staan en ik aan de Sint-Pieterskerk of aan Fonske ?

 • Is goed, ik gaan op de Kathedraal staan en ga eens loeihard roepen.. that oughtta do me good!

 • ik heb nog steeds niets gehoord (laat staan gezien) :-P

 • ‘k Weet niet wat Dipfico gedaan heeft, maar ik ben mij alleszins non-verbaal gaan uiten tegen de kermisgangers en de laatavondopstapzijnders. En ‘t moet deugd gedaan hebben, want deze afgelopen zaterdag viel weer beter mee.

Leave a Reply