1/9 2005

XPI-Party: The sequel

3

From the good old: "FeestComitée":
Is dat al veel te lang geleden? En vooral: is het al veel te lang geleden dat je nog eens helemaal uit de bol ging samen met je X-PI collega’s, vrienden en vage bekenden, dan is er goed nieuws:
23 september is het weer tijd voor een grandioze XPI party.
Een party vol met vrouwen die je nog niet kende en mannen die je nooit eerder gezien hebt. Juist ja: het is dus deze keer de bedoeling dat elke man zich als vrouw verkleedt en elke vrouw als man. Laat al die remmingen los, doe het niet alleen meer thuis in de slaapkamer, maar kom er voor uit. Laat je gaan. Volledig!
En waar gaan we die orgie organiseren? Op dezelfde plaats als vorige keer. Met eerst de mogelijkheid om je hongerige maag te stillen met een heerlijke paella, om daarna tot in de vroege uurtjes je beste beentje voor te zetten samen met al die mensen waar je al zoveel leuke uren en dagen mee beleefd hebt en die je heel hard gemist hebt.
Inschrijven voor 16 september. NO EXCEPTIONS.
Drank is de avond zelf te verkrijgen aan democratische prijzen.
Inschrijven is de boodschap. Het aantal plaatsen om te eten is beperkt, dus wacht niet te lang. Be there. En vooral: met de juiste kleding en in de juiste mood.
Via deze weg hopen we nog wat XPI’ers te bereiken waar we geen adres meer van hebben.
Voor adres en inschrijving: mail me en ik bezorg je de nodige info!

Pics van de vorige edities: hier en hier

in Lifelog

3 Responses to “XPI-Party: The sequel”

 • Ik heb precies niet veel goesting om mee te doen als ik die foto zie :D

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  gij moogt nie mee doen
  ge zijt geen xpi :p

 • [...] Vrijdag… eindelijk, it has been an exhausting week, zowel fysiek als mentaal. Dit weekend tijd maken om het mentale evenwicht terug in balans te brengen… Mucho importante fur mich! Reeds lang op voorhand gepland was King Kong @ Filmmuseum: de orginle prent uit 1933, in black&white. Hoewel je de trucage en effects van mijlenver ziet aankomen, het script evengoed geschreven kon zijn door een derde leerjaar openluchtschool, de opbouw sneller verloopt dan nen airbag, … toch kon deze prent mij meer boeien dan de meeste filmen die ik de laatste maanden in de cinema heb gezien… een aanrader om af en toe eens te kijken naar het programma van het filmmuseum. Anywayz… na de film nog rap een pintje gaan drinken en dan den tram ingesprongen wegens opkomende migraine…(GRMBL). Maar ‘t was te denken na deze week. Helaas heb ik  daardoor de XPI moeten missen, maar ne kater bovenop mijne migraine dat kan ik vandaag wel missen als de pest. Enfin, ik heb nog zaken genoeg te doen dit weekend: [...]

Leave a Reply