23/8 2005

Zoo(tje)

3

Gisteren een snipperdag genomen om een beetje van het goeie weer te genieten. Van die gelegenheid hebben we ineens gebruik gemaakt om nog eens wat te gaan rondtjaffelen in de antwerpse zoo. Dat was echt al 7 jaar geleden dat ik daar nog ne voet had binnengezet. In elk geval heeft het mij een leuke indruk achtergelaten, alles ziet er weer wat verzorgder uit en je ziet dat er hard gewerkt wordt om alles te vernieuwen. Ik kan er best inkomen dat er oudere mensen zijn die een seizoensabo nemen om hier in de zomer een beetje met de zon op hun snoet van het weer te genieten. En de beestjes, ja de beestjes blijven wat ze zijn… zielig in hun kooi, zo tam als een konijn in diepe winterslaap. Echt het enigste beest dat nog een beetje teken van leven toonde was ne vis… a fish I tell ya!! Voor de rest zat alles er een beetje mistroostig bij! Die Kangoeroes hadden dringend ne stevigen beat nodig want ze zaten allemaal met hun poten in de lucht te lammetammen… maar desondanks heb ik er toch van genoten. De pinguïns rulen zo hard!!!

Bij het verlaten van de zoo nog even binnengesprongen in het deels gerestaureerde Centraal Station: a must see!! De Oude Glorie herleeft weer en oogt statiger dan ooit!!

in Lifelog

3 Responses to “Zoo(tje)”

  • AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!! Klik ik verdomme zonder deftig te kijken op die klotefoto van een klotespin ! En er viel vanmorgen al een joekel uit de gordijnen, vlak voor mijn ongeschoeide vers-uit-bed voeten. FUCK ! Daar gaat mijn fobie weer tekeer.

  • Tja… what can I say!

  • In de Antwerpse ben ik nog niet geweest, maar in de Olmense wel. Zelfde mistroostigheid daar…

Leave a Reply