15/8 2005

Marktrock 2005

9

Het was me wat gisteren op Marktrock… Wind en hier en daar een beetje regen getrotseerd om toch maar Arsenal, Zornik en Tiesto te kunnen zien. Ze waren alle drie zwaar de moeite.. Zornik was gewoonweg heerlijk, die gast zijn stem vind ik de max! En Tiesto, tja das gewoonweg altijd mijne favoriet geweest. Het hele plein is daar even ontploft. Allleen spijtig dat hij zo kort heeft gespeeld! In elk geval zijn we nog eens goed uit ons dak gegaan… – dipfico – is blij in zijn bedje gekropen!

in Lifelog

9 Responses to “Marktrock 2005”

 • Tiësto heeft mij niks te bieden qua electronische dansmuziek en helaas is dat nu nét wel wat ze de mensen willen laten geloven … :-) oeps de muzieksnob in me komt weer boven … gisteren naar tomorrowland geweest – Sven Väth, dat is de DJ die je es moet zien en liefst als ie een lange set draait (hij weigert zelfs korte sets, anderen daarentegen komen rustig scheppen). serieus waar – een feest om te zien en te horen.

 • Gelijk heb je… maar ik vindem gewoon lekker draaien den Tiesto, en tommorowland, daar had ik ook graag bij geweest!
  It’s all about choices!

 • Renegade said

  tiesto = pff

 • dan spreken we gewoon af vr volgend jaar hé :-)

 • Wow Dip, dat van Tiësto is toch wel zwaar teleurstellend om lezen. Zo’n overroepen DJ. Die kerel heeft niets stijl, draait enkel minutenlange monotone beats na elkaar. Maar goed, smaken en zo verschillen.

 • Ja blijkbaar vinden veel mensen dat niet goed… ik kan het best apprecieren! On ne discute pas les goûts et les couleurs!

 • Volgend jaar ga ik mee, op jouw kosten :)

 • das goed dat ik dat weet!

 • Het stond veeeeel te zacht !

Leave a Reply