11/8 2005

(Donder) eh Vrijdag II

1

Aré kroket, in mijnen agenda is het alweer vrijdag… morgen weer een snipperdag genomen en aangezien het maandag ook verlof is gaat het weer een gigantisch verlengd weekend worden! En de vooruitzichten zijn beregoed.. Morgen gaan we nen engelsen of duitse helm opzetten en eens door de loopgraven van Flandersfields crossen, gelijk toen! Zaterdag laten we een beetje aan het toeval over just layback and … laten we hopen dat Bompa Plage een goede waveforecast in petto heeft en dan staat er wat holftjes vangen op het menu. En zondag, dan gaan we eens lekker uit de bol gaan op Marktrock (Zornik, Tiesto, …) dat wordt een strak plan voor die dag!
Dinsdag trouwens ook een surfke gaan doen en ik was stevig onder de indruk van de golven toen… zo mogen der nog komen!

in Lifelog

One Response to “(Donder) eh Vrijdag II”

  • jos Vorkmans
    Twitter: pitslamp
    said

    You did well, young padawan

Leave a Reply