1/8 2005

Tha WE Round Up

10

Het was weer een heerlijk verlengd weekend… Zaterdagavond wezen surfen in Oostende, wat op zich wel gezellig was! Golven waren niet optimaal maar we leren stillekes aan bij. De zonsondergang daarentegen op het water was heerlijk… surfin’ @ sunset, ‘t is nen aanrader. Zondagochtend vroeg uit de veren om in Domburg en golfje mee te pikken maar helaas is dat (niet) in het water gevallen. Gigantisch veel wind en golven die niet eens waardig waren om golven te noemen. ‘t Was trouwens veel te koud om met mijn shortpak in het water te springen. Tijd om een ander aan te schaffen! De rest van de zondag heb ik een beeetje rond getoerd in het stad om uiteindelijk uitgeput in mijne zetel te belanden. Zondagavond is Band of Brother night @ – Casa dipfico -. Verder nog een Japanse film gezien… ik begin dat genre best wel te apprecieren!
En de vibe rond het skateboard kopen heeft een nieuwe wending gekregen. Heb me ff geïnformeerd en blijkt dat ik me er gewoon over moet zetten, it’s a thing from the past. Het gaat mijn botten en gewrichten niet goed doen als ik met mijn 98 kilo tegen de vlakte gaat. Dus opteer ik nu voor een longboard om door de straten te cruisen.

in Lifelog

10 Responses to “Tha WE Round Up”

 • da skaten is idd niet zo goed vr uw gewrichten.
  ik heb da vroeger lang gedaan en mijn kniekes doen al 5 jaar regelmatig zeer als ik moe ben (en da is dus vaak :-D )

  maar ik heb toch nog wel een plankske geregeld onlangs.
  gaan ik nog es goed tegen de grond kletsen aan de KNS binnekort :-)

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  leugenaar ;)

 • ok dan 95 kilo dan!

 • Dipfico – same here. Te oud, knieën versleten (zoals bij Jimbaar – klote nietwaar ?) en teveel kans om de boel finaal om zeep te helpen als je dan eens tegen de vlakte dondert. Heb mijn laatste al een drietal jaar tegen de muur in de living staan. Als een herinnering. Maar dju toch, dat longboard idee doet mij weer goesting krijgen ! :-p

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  en anders kunt nog altijd met ‘een goed boek’ aan de schelde gaan zitten (op een dekentJE) en life is goooooood etc
  mouhahaha

 • Volgens mij heeft er ene stress voor zijnen trouw, want het niveau daalt zwaar! :D

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  nee nee
  i m still in denial :p

 • Herr Geldmann
  Twitter: pitslamp
  said

  En met een longboard kan je niet vallen ?

 • Niemand omvergereden?

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  nee da s steviger en daar kan em nie doorzakken

Leave a Reply