30/7 2005

Free Friday

3

Gisteren een dag vol impulsen. In niet chronologische volgorde: een kapperke gaan doen bij Coup de Foudre… (tell ya: you should visit that). Wat kleren gaan kopen: een beetje t-shirts en polokes etc… fresh ‘n funky.
Sinds enige tijd ben ik op zoek naar een bepaald T-Shirt van de Independent Truck Company ik had hem bijna gevonden in de Kammenstraat maar helaas niet in mijn maat, tuff luck, … the quest goes on! En met weer in de sfeer van het skaten terecht gekomen werd ik overmand door een melancholische drang om nog eens te freewheelen’ door het stad… het had geen haar gescheeld of ik had terug een skateboard gekocht. Bij nader inzien leek het toch maar beter om the bonecrusher nog even te laten hangen … maar ik weet zeker dat voor het einde van de zomer ik weer op een board door het stad cruise!
En voor vandaag … staat er weer een surfsessie op het programma!! Whoehoooo!

in Lifelog

3 Responses to “Free Friday”

Leave a Reply