28/7 2005

(Donder) eh Vrijdag

3

Whoehoo, het weekend staat alweer voor de deur @ Casa -dipfico-! Aangezien ik nog zo een vijf weken verlof heb, heb ik besloten om de zomermaanden met korte werkweken op te vullen of beter met verlengde weekends! Morgen dus een snipperdag en ga ik mezelf nog eens trakteren op een heerlijk kapbeurt (tijd om mijn nektapijt bij te snoeien) en in de namiddag een beetje rondcruisen in Antwerpen op zoek naar een goedkope fiets!
En dat het dan maar weer rap zaterdag is zodat ik mijn surfsskills weer op peil kan zetten!
Voor de rest… zit ik met mijn verstand in België en met het hartje in Portugal!

in Lifelog

3 Responses to “(Donder) eh Vrijdag”

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Nektapijt? = rudy Völler?
  eik
  margi

 • Vertrek je naar Protugal? :)

 • Renegade said

  aha! daar zijn ze weer(
  de verkleinwoordjes (hartje:p)

Leave a Reply