19/7 2005

Andoverpia @ Scaldis

6

Gisteren weer een prachtig stukje Antwerpen ontdekt. Lillo… man man, dat heeft me toch wel met verstomming geslagen. Een heikneuterig klein dorpje midden in het antwerpse havengebied, omringd door een groene gordel van bomen en door de wind wiegend riet…. Op het einde van het dorp vind je een steiger die tot 1/3 van de Schelde loopt. Het zicht dat je daar hebt is fenomenaal! Enerzijds de impossante verlichting van de petrochemie terwijl er meer rechts de wijdse oevers van de schelde en zijn groene rand eindeloos uitstrekken… overdag of ‘s avonds.. ça vaut la peine!!

in Lifelog

6 Responses to “Andoverpia @ Scaldis”

 • Blijven trippen, beste dagtrippers! :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Vergeet niet ‘een goed boek’ mee te nemen.
  Life is gooooood

 • Michael said

  Café “De 7 Saeligheden” is mijn favoriet. Ambiance, rock & blues op de achtergrond en ontzettend vriendelijke bediening door een van een diep uitgesneden decolleté voorziene cafébazin (ons Veerle). De typische Antwerpse dokwerkerstaal neem je er met plezier bij.

 • jimbaar said

  daar aan het water is ook een zaaltje waar ge feesjes kunt geven, maar de vaste klanten vinden dat eerder vervelend.

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  aha
  dus moeten we een feesje geven

 • Is dat een stille tip onder de vorm van: ‘ik nodig jullie dus allemaal uit om in Lillo te barbecuen met mij, alles is gratis’ of zoiets?

Leave a Reply