17/7 2005

Tha Round Up

4

Weer en bereweekend achter de rug gehad… het kost me altijd even om te achterhalen wat en waar ik allemaal uitgestoken heb, meestal herinner ik me niet echt veel van de plaatsten, wel van de personen… dat zal dan wel aan mijne focus liggen! In elk geval waren vrijdag en zaterdag gewoonweg ab.fab. meer hoeft er daar niet over gezegd worden!
Zaterdag ben ik voor de tweede keer in mijn leven naar Blankenberge geweest… oh.my.god. … veel kan ik daar niet over zeggen maar daar moet ge echt wel eens nen dag voor uit trekken om daar rond te lopen! Again… oh my god… (er staat mij vaag zoiets voor van nen kerel die ongenereerd opengaat terwijl heel het terras het kan horen… I shit you not!).
Verder heb ik dit weekend eindeloos veel uren doorgebracht aan de oevers van de Schelde. Het begon donderdag al toe ik aan het wachten was om te beginnen werken op Kumulus, een dutje bij zonsondergang op de kaaien van Petrol… nice! Op de vrijdag al genietend van de zonsondergang en lichtjes aan de Schelde. Vandaag dan weer vergezeld van some nice tunes, een goed boek en een gigantisch brandende zon… Conclusie: I feel happy.. no more – no less!

in Lifelog

4 Responses to “Tha Round Up”

 • T.
  Twitter: pitslamp
  said

  behalve dan die platte pinten van het nekkencaf√ɬ© d’office zaterdagnacht dan :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Dip
  dat tss haakjes
  (er staat mij vaag zoiets voor etc etc einde haakjes)
  wtf probeer jij eigenlijk te zeggen? Ik versta er geen snars van …

 • We zaten op een terrasje.. der komt ne kerel zitten, die laat daar ne scheet van hier tot in NederTimboektoe, en kijkt rond met de gratie van zeekoe alsof er niets aan de hand was… (terwijl den helft van het strand weggeblazen was!)

 • T.
  Twitter: pitslamp
  said

  mmmmm, NederTimboektoe…

Leave a Reply