12/7 2005

any given tuesday

7

Hij begon al niet veelbelovend deze dag… ik werd wakker van de vuilniswagen die in de straat voorbijraasde…den deze in zijn underpants naar buiten gespurt om de vuilbakken op tijd klaar te zetten (ik was het vorige week al vergeten). Met een gerust hart sprong ik de douche in (pissig omdat ik zo abrupt uit mijn slaap gewekt ben), relax gedoucht, koffie naar binnengegoten, aangekleed… en plots weerklonk daar van op de begane grond een gigantische claxon en wat mensen die stonden te roepen. Een snelle blik uit het raam vertelde me dat mijn wagen de vuilkar blokkeerde… rap mijn boeltje bijeen gepakt (werkgerief, fles water, iPod, Danio). Ware het niet dat ik dat mijn Danio slecht had afgebroken van zijn sixpak en dus al half open was. Door mij te haasten drukte ik alles dicht tegen mij aan een spoot de inhoud van de Danio over mijn net gewassen T-shirt. Beneden aangekomen snel in de auto geklommen en vertrokken. Ik dacht bij mezelf … veel slechter kan de dag niet worden, I wish! Voor de begrijpende zielen onder ons, laat de avond beter zijn!

in Lifelog

7 Responses to “any given tuesday”

 • hope so!

  je mist alvast niks morgenavond want het concert is afgelast.

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  slechter kan bijna nie
  tenzij ze bij u thuis nu inbreken, niets vinden en dan mr uit coleire de danio s in t rond zwieren

 • Smijt die sixpack-Danio’s maar in één keer bij de vuilzakken: de vuilbekkerij van Enzo Scifo vergeten? :P

 • jimbaar said

  owkay – dus gij hebt die rotdag doorgestuurd naar ons vandaag :D

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  sinds dat den dipfico gedaan heeft met ‘studeren’ valt er NOG minder te beleven hier

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Hij heeft gemerkt dat er buiten de boeken en het Internet effectief nog een echte wereld was. Hadden ze hem nooit mogen zeggen hé

 • :-)
  ze missen mij al… geen paniek, dipfico is still in town! Updates blijven volgen… alleen is de interval wat groter!

Leave a Reply