10/7 2005

endless weekend

3

Zoals het geserveerd wordt: zo nemen we de dagen! Het lijk wel alsof de tijd stil staat in de weekend, alle besef van tijd is verdwenen en ik zwerf rond van activiteit naar café, naar feestjes, van mensen naar mensen, van drukte naar rust, … het vloeit allemaal vlotjes in elkaar en het voelt gewoon natuurlijk aan!Vrijdag naar een fijn feestje geweest achter de Waagnatie, goeie muziek, some freestyle demo’s van BMX en mountainboarders… i can digg that! (Ik ga eens rondkijken hoe en waar ik dat kan doen want dat lijkt me berecool!) Wel blij dat ik van het feestje heel thuis ben geraakt…
Zaterdag overdag was er niet veel te beleven @ casa dipfico … uitgeteld met koppijn in de zetel, maar tegen de avond waren we weer op en top in form. Na wat te hebben gegeten in de Wattman zijn we richting Zuid vertrokken om met een paar gelijkgestemde zielen een nieuw (bestaand) initiatief op te starten, meer hierover op 1 september!
Voor vandaag: ben net terug van een ontbijt bij de Moenies, overheerlijk… ofwel ga ik me nu in het park neervleien wachtend op een seintje van Surf&Wave Watcher Vorkmans om een surfke te gaan steken! Laten we hopen dat de golfjes ons goedgezind zijn! Ofwel ga ik me ergens aan de Schelde zetten met een goed boek! Enjoy this Sunny Sunday!

Voor de besluitloze zielen die nog niet goed weten waarheen vandaag: op de Zurenborg, Dageraadplaats zijn er heel de namiddag optredens van Reggea, Hip Hop, … groepen oa de Sint Andries MC’s komen!

in Lifelog

3 Responses to “endless weekend”

  • jos Vorkmans
    Twitter: pitslamp
    said

    Thomas heeft achteraf nog es laten weten dat het de moeite nie was…niks gemist dus…

  • Ik was toch niet in staat om nog te bewegen!

  • Gaan surfen met koppijn? Maar jongen toch, dat zal goed gaan! En dan is het nog zo warm!

Leave a Reply